logologo
  • Waarom Appsolutely

Onze drive is ervoor te zorgen dat IT processen simpel en effectief worden ingericht voor uw  organisatie. Uw teams kunnen zich dan zoveel mogelijk  bezig houden met hun kerntaken wat ze in staat stelt de klanttevredenheid te optimaliseren. 

Een compleet klantbeeld en onderscheidende data-driven beslissingen.

Redenen dat organisaties oplossingen van Salesforce overwegen is omdat zij op zoek zijn naar manieren om de productiviteit te verhogen door het automatiseren van processen en ze daarnaast een completer beeld willen van hun klanten. Door niet alleen data te vergaren maar er daadwerkelijk inzichten uit te kunnen halen in de vorm van rapportages en dashboards, kunnen weloverwogen data-driven beslissingen gemaakt worden die organisaties in staat stellen altijd de klant op #1 te zetten en zich te onderscheiden in de markt.

Om het maximale uit het Salesforce platform te halen, willen organisaties het zo inrichten dat processen geoptimaliseerd worden door het platform. Doordat Salesforce technologie organisaties in staat stelt effectief samen te werken,  verbetert dit uw bedrijfsvoering, met als resultaat een buitengewone klantbeleving.

Een optimale klanttevredenheid en een efficiënte manier van werken. 

Organisaties zijn zich er steeds meer van van bewust dat een merendeel van hun klanten en medewerkers verschillende kanalen en apparaten gebruiken om bijvoorbeeld informatie op te zoeken, aankopen te doen of afspraken te maken. Door gebruiksvriendelijke Apps aan hun klanten en werknemers aan te bieden maken zij hun leven makkelijker, wat uiteindelijk de bedrijfsresultaten optimaliseert.

Wij bouwen Apps voor elk type gebruikersgroep, of het nou klanten zijn of medewerkers.  Een voorbeeld is een Woningcorporatie die het Salesforce platform niet alleen gebruikt om hun huurder tevredenheid sterk te verbeteren, zij helpen ook hun werknemers en partners om efficiënter te werken zodat zij zich kunnen focussen op hun kerntaken. 

MEER WETEN OVER ONZE DIENSTEN OF SALESFORCE EXPERTISE NODIG

Neem contact op