Item:
Signicat en Appsolutely bieden Salesforce-klanten identityoplossing
Share:
twitter social iconlinkedin social iconfacebook social icon
Image

Signicat en Appsolutely bieden Salesforce-klanten identityoplossing

This press release is in Dutch. Read more about the new app in English here.

Rotterdam, 4 oktober 2021 – Identityexpert Signicat en Salesforce-partner Appsolutely stellen de app ‘Signicat – Identity Solutions’ beschikbaar via de Salesforce AppExchange. Organisaties die gebruikmaken van Salesforce kunnen hiermee klanten of gebruikers laten inloggen met eID’s zoals iDIN, DigiD, eHerkenning en itsme.

Signicat – Identity Solutions is geschikt voor alle scenario’s waarin identiteit een rol speelt. Zo kan de app worden gebruikt voor online identificatie en authenticatie van klanten of gebruikers, onboarding en de ondersteuning van Know Your Customer (KYC)- en Know Your Business (KYB)-processen. Uiteindelijk kan de app ook worden ingezet om documenten zoals een Ultimate Beneficial Owner (UBO)-verklaring digitaal te laten ondertekenen. Verschillende functionaliteiten van Signicat komen hiermee beschikbaar op het Salesforce-platform.

Partnership Signicat and Appsolutely for the app Signicat - Identity Solutions

v.l.n.r. Jaap Branderhorst (Appsolutely), Clemens Bloemen (Signicat), Floor Knoups (Appsolutely), Thijs Vink (Signicat)

Eenvoudig, snel en veilig

Signicat en Appsolutely maken het klanten van Salesforce zo eenvoudig mogelijk. Organisaties downloaden de app via de Salesforce AppExchange en configureren de app binnen hun eigen omgeving. Vervolgens sluiten ze een contract met Signicat om bijvoorbeeld inloggen met DigiD, iDIN of eHerkenning mogelijk te maken.

Bij de ingebruikname van de app komt geen regel code kijken, waardoor de implementatie tot 95 procent sneller verloopt dan wanneer bedrijven 1-op-1-koppelingen met de verschillende eID’s moeten realiseren. Signicat zorgt bovendien voor het onderhoud van de eID-koppelingen, wat de beheerlast tot een minimum beperkt. Het gebruik van vertrouwde eID’s biedt een hoge mate van zekerheid over identiteiten. Dit ondersteunt compliance met wet- en regelgeving zoals de Wet ter voorkoming van witwassen en financiering van terrorisme (Wwft), eIDAS en de Wet digitale overheid (Wdo).

Direct te implementeren

“De app Signicat – Identity Solutions is interessant voor alle Salesforce-klanten die met strenge wet- en regelgeving te maken hebben”, zegt Jaap Branderhorst, CTO en managing director van Appsolutely dat verantwoordelijk is voor de ontwikkeling van de app. Hij noemt onder andere financiële instellingen en overheidsinstanties. “Zij kunnen hiermee een omgeving waar Salesforce-technologie achter zit snel en op een veilige manier ontsluiten voor klanten of gebruikers.”

“Het is ingewikkeld om op het Salesforce-platform een koppeling te realiseren met een eID zoals DigiD. Dan moet je goed weten waar je mee bezig bent en voldoen aan alle voorwaarden”, aldus Clemens Bloemen, Business Alliances Manager bij Signicat. “Wij bieden een oplossing die direct is te implementeren, waardoor veel tijd wordt bespaard en de eindklant snel gebruik kan maken van de online dienstverlening.”

Signicat – Identity Solutions is per direct beschikbaar via de AppExchange van Salesforce.

Over Signicat

Signicat is een toonaangevende leverancier van digitale identiteitsdiensten in heel Europa. Het digitale identiteitsplatform van Signicat omvat het meest complete aanbod aan systemen voor identiteitsverificatie en authenticatie ter wereld. Het platform ondersteunt het volledige identiteitstraject: van identificatie en onboarding via inloggen en toestemming geven tot het ondertekenen van juridisch geldige overeenkomsten. Signicat werd in 2007 opgericht. Het hoofdkantoor staat in Trondheim, Noorwegen. Kijk voor meer informatie op www.signicat.com/nl.

Over Appsolutely

Appsolutely helpt bedrijven en organisaties te versnellen met Salesforce. Of het nu gaat om het verbeteren van processen of het optimaliseren van services, Appsolutely streeft ernaar om het beste in organisaties en bedrijfsprocessen naar boven te halen. Ze doen dingen graag anders en zien het als een uitdaging om klanten te verrassen met state-of-the-art diensten en oplossingen. Het toegewijde, in Europa gevestigde team combineert de nieuwste Salesforce-technologie met praktische hands-on kennis en ondersteunt bedrijven met de ontwikkeling van Salesforce AppExchange-apps, consultancy en managed services. Als Salesforce-specialist is Appsolutely een trots lid van de Salesforce Partner Community. Ze zijn een van de weinige Salesforce Summit Partners met een hoofdkantoor in Nederland met de ambitie om met hun diensten en producten verder te groeien binnen de Europese markt.

Meer weten over deze nieuwe oplossing? Ga naar Our Solutions

 


Share this article:
twitter social iconfacebook social iconlinkedin social icon

divider graphic

Related

Now available: The risk and compliance module of the Company.info app
February 1, 2022

Now available: The risk and compliance module of the Company.info app

This article is in Dutch, find more information on the solution in English here. Voldoen aan de Wwft...

Appsolutely
By Appsolutely
Getting Listed on the AppExchange
September 10, 2020

Getting Listed on the AppExchange

By: Dan Nicholson Picture this: Your app development process reaches its end. The final tests were s...

Dan Nicholson
By Dan Nicholson
AlexaForce 2019 on the AppExchange
January 18, 2019

AlexaForce 2019 on the AppExchange

Early last year, Appsolutely introduced Alexa Skill Builder for Salesforce on the Appexchange. The p...

Harm Korten
By Harm Korten