Updated a few seconds ago

Salesforce Developer

Utrecht, NL
Apply Now

APPSOLUTELY ZOEKT TRANSFORMERS

Je bent nooit te oud om te spelen. Althans, wij niet. Wij houden van bouwen, uitproberen, grenzen verleggen en hoera-momenten. Als Salesforce Developer ben je Optimus Prime, Bumble Bee en Megatron in één. Elke dag transformeer je uiteenlopende klantvragen tot kraakheldere oplossingen. Dus als jij ook nooit uitgespeeld raakt, kom dan bij ons. Appsolutely.

Lef is de sleutel wat ons betreft. Loeren over het randje en kijken hoever je kunt gaan. Laat apps, sales, service en cloud computing samenkomen en er gaat een wereld voor je open. Met Salesforce kan er veel, en het is aan jou om te zorgen dat de gekste plannen nog werken ook.

We hebben geen waslijst met specificaties waaraan je moet voldoen. Nee, wees jij maar gewoon lekker jezelf en neem wat technische Salesforce kennis mee. Misschien maakte jij als kind al Transformers van technisch Lego en is daar je liefde voor bouwen ontstaan. Misschien bouwde jij al apps voordat iedereen dagelijks bij Mark Zuckerberg inlogde. Misschien zat je onlangs gedetacheerd bij de Unilevers en Aholds van deze wereld. Het maakt ook niet uit. Het gaat om jouw liefde voor je vak. Als jij het aan wil met ons, en wij met jou, dan bieden we je een uitgebreide training voor de kneepjes van Salesforce. Zo stellen we zelf het perfecte team samen.

Appsolutely expandeert. Sterk en hard. Een universum vol gezelligheid en ambities, dat zijn we nu. Stap dus lekker in, als je samen met ons op ontdekkingstocht gaat. Persoonlijke groei vinden we belangrijk. En als je graag vrijwilligerswerk doet, krijg je daar elk jaar twee dagen betaald verlof voor. En blokkades op de A2 daar doen we dus niet aan. We transformeren je rommelhok gewoon tot de perfecte thuiswerkplek. Prima!

Geen karig salaris hoor, bij Appsolutely. Zelfs een mooie bonusregeling. En ook nog eens 30 vakantiedagen per jaar. Maar goed, het gaat niet alleen om de knaken. Uiteindelijk draait alles om mentaliteit en kwaliteit.

Daan Loosen, recruiter, op recruitment@appsolutely.nl of bel me op 0631948238 als je graag eens komt praten. Bouwen wij de perfecte koffie voor je.


Share this opportunity:
twitter social iconfacebook social iconlinkedin social icon

Apply Now