Updated a few seconds ago

Salesforce Consultant

Utrecht, NL
Apply Now

APPSOLUTELY ZOEKT IEMAND DIE GRAAG ZIT TE KLOOIEN

Klooien is het begin van kwaliteit. Bedenken, proberen, schaven, weggooien en weer opnieuw beginnen. Alleen zo kom je vooruit. En weet je klanten te verbluffen. Klanten hebben soms vragen die ze zelf niet eens snappen. En toch komt het goed. Daar zorg jij wel voor, als Salesforce Consultant. En voor jezelf trouwens ook. Want als je écht liefde voor je vak hebt, dan kom je bij ons. Appsolutely.

Dat jij van Salesforce houdt, zoals Freek Vonk van haaien houdt, dat maakt dat we nu al vrienden zijn. Uitdagen en onderzoeken zit in onze natuur. Daar waar apps, sales, service en cloud computing samenkomen, daar blijven nieuwe kansen ontstaan. Met Salesforce kan er veel, en het is aan jou om te zorgen dat jouw klant zijn territorium behoudt door te adviseren en te innoveren.

En om te kunnen innoveren, moet je eerst even klooien. Want dat iets niet kan, daar willen we natuurlijk niets van weten. Een functionaliteit die niet bestaat vinden we toch gewoon zelf uit? Als je het kunt bedenken, kun je het ook maken. Net als in de natuur vinden we overal een slimme oplossing voor.

En dat doen we graag samen met jou. We hebben geen waslijst met specificaties waaraan je moet voldoen als Salesforce consultant. Nee, wees jij maar gewoon lekker jezelf en breng je CRM consultancy ervaring mee. Misschien heb je eerder als solution architect gewerkt en ben je inmiddels meer een adviseur dan een ontwerper. Misschien ook niet. Misschien is juist het bepalen van de sterkste kudde jouw talent. Het maakt ook niet uit. Als jij het aan wil met ons, en wij met jou, dan duiken we samen in het diepe.

Appsolutely groeit als bamboe. Sterk en hard. Een warm nest met grote ambities, dat zijn we nu. Stap gezellig in, als je samen met ons de vleugels uit wilt slaan. Persoonlijke groei vinden we belangrijk. En als je graag vrijwilligerswerk doet, krijg je daar elk jaar twee dagen betaald verlof voor. Je hoeft daarnaast ook niet te stressen over files naar ons clubhuis. We zorgen er liever voor dat je een perfecte thuiswerkplek krijgt.

Geen karig salaris, zelfs een mooie bonusregeling. En ook nog eens 30 vakantiedagen per jaar. Maar goed, het gaat niet alleen om de knaken. Uiteindelijk draait alles om mentaliteit en kwaliteit.

Mail Daan Loosen, recruiter, op recruitment@appsolutely.nl of bel me op 0631948238 als je graag eens komt praten. Klooien wij de perfecte cappuccino voor je in elkaar.


Share this opportunity:
twitter social iconfacebook social iconlinkedin social icon

Apply Now