Service aan huurders van hoog niveau: we helpen je graag!

Service aan huurders van hoog niveau: we helpen je graag!

graphical divider

Betere service, tevreden huurders

Advies over digitalisering aan woningcorporaties

Je huurders snel, persoonlijk en effectief op weg helpen. Of die ene beleidsmedewerker bij de gemeente, die woningzoekende die vragen heeft over zijn inschrijving of de aannemer van een nieuwbouwproject.

Door te digitaliseren los je vragen van contacten snel, effectief en bovenal persoonlijk op. Dat laatste lijkt tegenstrijdig, maar onze digitale oplossing biedt je de ondersteuning die je nodig hebt om elke mail, elk telefoontje en elke vraag vlot te beantwoorden. We bouwden – speciaal voor woningcorporaties - een cloud-based app waarmee je met een paar klikken een 360 graden inzicht gepresenteerd krijgt van je huurder of andere relatie. Zo heb je alle relevante informatie op een rij om snel tot een oplossing te komen.

Wat bieden wij aan woningcorporaties?

Een modulaire app met een stevige basis in het Salesforce Cloud Platform. Dat maakt onze oplossing zo schaalbaar dat deze geschikt is voor zowel kleine als grote woningcorporaties. De app ondersteunt alle gangbare bedrijfsprocessen: van het adverteren van vastgoed tot reparatieverzoeken en van een goedkeuring voor zelfaangebrachte voorzieningen tot contacten met huurdersbelangenverenigingen.

Daarnaast krijg je;

  • 360 graden inzicht in je relaties
  • Integratie met e-mail, social media en andere messaging-kanalen, publieke website, telefonieplatform, backend ERP-systeem en met het systeem van onderhoudspartners
  • Documentgeneratie- en opslag
  • Een digitale tool om de communicatie richting huurders en andere partijen in je omgeving te stroomlijnen

Onze oplossing laat woningcorporaties huurders snel, effectief en vooral persoonlijk op weg helpen.

Benieuwd hoe we jouw organisatie kunnen optimaliseren? Enkele woningcorporaties gingen je al voor. We komen graag langs om de mogelijkheden te laten zien. Laat je gegevens achter voor een vrijblijvend gesprek